Marea Britanie: Charlotte Johnson Wahl, mama premierului Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani

Marea Britanie: Charlotte Johnson Wahl, mama premierului Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani, a relatat cotidianul The Telegraph, transmite marţi Reuters.

Johnson Wahl, care era pictor profesionist, a murit luni la un spital din Londra, a scris publicaţia, care citează o declaraţie din partea familiei.

În 2019, la congresul anual al Partidului Conservator, Boris Johnson a descris-o pe mama sa drept o ''autoritate superioară'' în cadrul familiei.

''Voi cita autoritatea supremă din familia mea - mama mea - şi apropo, pentru elevii curioşi în legătură cu divizările din familia mea pe subiectul UE, vreau să ştiţi că am păstrat asul în mânecă - mama mea a votat pentru 'ieşire' (a Regatului Unit din UE, n.red.)'', a spus Johnson cu acel prilej.

Potrivit publicaţiei britanice citate, Charlotte Johnson Wahl fusese diagnosticată cu boala Parkinson când avea vârsta de 40 de ani.

''Încerc să pictez în fiecare zi dacă pot, deşi merg mult la spital. Încă reuşesc să pictez, cu toate că mâna mea va face brusc o mişcare care este absolut neintenţionată şi acest lucru aproape mă face să plâng'', declara ea într-un interviu acordat în 2008 pentru The Telegraph. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

5 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…