Marea Britanie: Nouă marinari retrași de pe un submarin nuclear după ce au fost testați pozitiv pentru consum de droguri

Marea Britanie: Nouă marinari retrași de pe un submarin nuclear după ce au fost testați pozitiv pentru consum de droguri

Nouă marinari care lucrau la bordul unui submarin nuclear au fost concediați de Marina Regală britanică după ce au fost testați pozitiv pentru consum de droguri, a anunțat sâmbătă un purtător de cuvânt al Royal Navy, confirmând o informație apărută în presă, relatează AFP.

Sursa foto: Royal Navy / Facebook

Testele efectuate la bordul submarinului nuclear HMS Vigilant au dezvăluit nouă rezultate pozitive, ceea ce a condus la concedierea marinarilor în cauză.

"Nu putem tolera" folosirea drogurilor de către personal, a afirmat un purtător de cuvânt al Marinei Regale. "Cei care nu se ridică la înălțimea standardelor noastre riscă să fie concediați", a spus oficialul britanic.

Potrivit Daily Mail, cei nouă marinari au fost testați pozitiv cu cocaină.

Marea Britanie dispune de patru submarine nucleare Trident lansatoare de rachete balistice — Vanguard, Victorious, Vigilant și Vengeance. HMS Vanguard a fost primul dintre cele patru submarine din clasa sa care a efectuat primul test cu rachete Trident în mai 1994.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”