Marea Britanie: Trebuie să mai slăbesc, mărturiseşte premierul Boris Johnson

Marea Britanie: Trebuie să mai slăbesc, mărturiseşte premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut luni că trebuie să mai slăbească, la o întâlnire cu votanţi care se vaccinau împotriva COVID-19, relatează Reuters.

"Am avut atâtea ace în mine când am fost în spital încât m-am obişnuit complet", şi-a amintit Johnson.

O persoană din public a remarcat în context ce bine s-a descurcat premierul în înfruntarea cu COVID.

Boris Johnson a fost spitalizat şi a stat trei nopţi la terapie intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, primăvara trecută, menţionează Reuters.

"Trebuie să mai slăbesc - trebuie să dau jos tot", a dezvăluit luni premierul britanic.

Johnson a evocat de mai multe ori eforturile depuse pentru a slăbi de la greutatea pe care o atinsese la un moment dat de 112 kilograme, iar în ultimele luni a fost fotografiat făcând exerciţii cu un antrenor personal în parcuri din Londra.

Premierului îi place să spună despre el că este în formă "precum câinele măcelarului", expresie în engleză prin care vrea să asigure că este într-o formă foarte bună. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...