Marele Roger Federer, vizită-fulger în România

Marele Roger Federer, vizită-fulger în România

Roger Federer, marele tenismen care s-a retras din activitate în toamna anului trecut, a făcut o vizită-fulger în România. Câștigător a 103 titluri ATP, elvețianul a venit în secret, pentru a filma o reclamă pentru Mercedes în țara noastră.

Roger Federer a venit joi și a plecat vineri din România. Foto Facebook

Unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurile este imaginea producătorului german de mașini. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care Federer a ajuns în România, după cum a dezvăluit Fanatik.

„Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Ia 5 milioane de euro pe an de la producătorul auto german

Informația a fost confirmată și de fostul mare tenismen român Ilie Năstase: „A venit Roger Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat vineri Ilie Năstase.

Roger Federer colaborează de o bună perioadă de timp cu Mercedes, fiind una dintre imaginile reprezentative ale producătorului auto din Germania. Elvețianul mai are contract cu Mercedes până în 2027 și câștigă aproximativ 5 milioane de euro anual pentru colaborarea cu compania nemțească.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...