Maria Șarapova a câștigat turneul WTA de la Roma

Maria Șarapova a câștigat turneul WTA de la Roma

Rusoaica Maria Șarapova a câștigat, duminică, turneul turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.428.490 dolari. În finală, Maria Șarapova s-a impus în trei seturi 4-6, 7-5, 6-1 în fața jucătoarei Carla Suarez Navarro (Spania), numărul 10 mondial, după o partidă care a durat 2 h 35 min.

Între cele două jucătoare s-au disputat până acum 5 meciuri directe, rusoaica având un bilanț de 4 victorii și o înfrângere. A fost prima confruntare dintre Maria Șarapova și Carla Suarez Navarro pe un teren de zgură.

În urma evoluției din Italia, Maria Șarapova va urca pe locul al doilea în clasamentul mondial, ocupat acum de Simona Halep.

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Roma sâmbătă, după ce a fost învinsă în semifinale de Carla Suarez Navarro (Spania), cu 2-6, 6-3, 7-5. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...