Mariah Carey, victima unui furt în vila sa din Los Angeles

Mariah Carey, victima unui furt în vila sa din Los Angeles

Cunoscuta cântăreață americană Mariah Carey a fost victima unui furt comis vineri noaptea în reședința sa din Los Angeles. Indivizi mascați au pătruns în vila cântăreței și au sustras obiecte în valoare de 50.000 de dolari, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit portalului TMZ, indivizii au pătruns în vilă printr-o fereastră, situată la primul etaj al imobilului. Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit o scară abandonată la parterul vilei.

Artista se afla vineri seară la New York împreună cu gemenii săi, astfel încât acasă nu se afla nimeni. Deși alarma imobilului s-a activat, nu era prezent niciun agent de pază pentru a putea avertiza poliția.

Sâmbătă la ora 6 dimineața, când a sosit personalul de menaj, poliția a fost informată despre cele întâmplate.

Deși Mariah Carey are o colecție impresionantă de bijuterii, hoții au furat doar obiectele de valoare găsite în dressing room-ul artistei, precum mai multe perechi de ochelari de soare și genți de firmă.

Carey nu este singura celebritate, cu reședință în Los Angeles, victimă a hoților în ultimele luni.

Și alte vedete precum Jason Derulo, Scott Disick, Kendall Jenner, Alanis Morissette sau David Spade au denunțat furturi din vilele lor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /