Mariajele lui George Soros/Miliardarul e la a treia căsnicie, cu o femeie cu 40 de ani mai tânără. A făcut nunta la 83 de ani!

Mariajele lui George Soros/Miliardarul e la a treia căsnicie, cu o femeie cu 40 de ani mai tânără. A făcut nunta la 83 de ani!

Magician al finanţelor mondiale, putere ocultă care manevrează lumea din umbră... Sunt etichetele purtate de celebrul miliardar George Soros, de al cărui nume se leagă mai multe teorii ale conspiraţiei, conturându-se ca un personaj misterios, astfel că foarte puţine se ştiu despre viaţa lui personală.

Asociat constant cu jocurile politice şi financiare, George Soros are aparent un sobru profil de om de afaceri. Supranumit "omul care a spart banca Angliei" pentru că în 1992 a câştigat într-o singură zi un miliard de dolari pariind împotriva lirei sterline, genialul miliardar nu este, însă, nici pe departe bărbatul care nu s-a bucurat de viaţă. Din contră - la venerabila vârstă de 90 de ani, se află la a treia căsnicie, cu o femeie de 49 de ani. Este vorba despre Tamiko Bolton - cea care i-a devenit soţie în 2013, pe când el avea deja 83 de ani. Vârsta nu l-a împiedicat să petreacă, însă, la nunta lui organizată pe proprietatea sa din Bedford, New York. Pentru că dacă ceremonia în sine a fost doar cu cei apropiaţi, petrecerea de după a avut peste 500 de invitaţi. De fapt, s-a petrecut timp de trei zile - totul a început într-o vineri, cu o recepţie la Museum of Modern Art din Manhattan şi a continuat cu două zile de festivităţi la care au participat şi prim-miniştri şi preşedinţi de stat. Iar ca să înţelegeţi mai bine că domnul Soros nu s-a plicitisit deloc în viaţa personală, la vremea nunţii se confrunta şi cu un proces intentat de o fostă iubită, care îi cerea daune de 50 de milioane de dolari pentru că nu îşi respectase înţelegerea din timpul relaţiei lor de a-i cumpăra un apartament de lux. Întrebat ulterior ce contract prenupţial a semnat cu Tamiko pentru a evita astfel de neînţelegeri, Soros a răspuns că majoritatea averii lui - care este estimată la 8,6 miliarde de dolari - va lua calea unor proiecte caritabile - dar că Tamiko (foto jos) va fi din plin răsplătită.

Desigur, semnele de întrebare tot au rămas - în legătură cu distribuţia averii, întrucât Soros nu a menţionat copiii săi din mariajele anterioare. Născut în Budapesta, supravieţuitorul ocupaţiei naziste a Ungariei s-a mutat în Marea Britanie în 1947, iar prima dată s-a însurat în 1960 cu Annaliese Witschak, o imigrantă din Germania rămasă orfană după război. Din acest mariaj s-au născut trei copii, doi fii şi o fiică: Robert Daniel, Andrea şi Jonathan. Interesant este că Soros şi Annaliese au divorţat în 1983 şi chiar în acelaşi an, el s-a recăsătorit - cu Susan Weber, de profesie istoric, care i-a mai dăruit doi băieţi: Alexander şi Gregory. Acest al doilea mariaj s-a încheiat în 2005, iar Soros şi Tamiko, actuala lui soţie, şi-au început relaţia în 2008, pe când el avea 77 de ani. De origine japoneză, Tamiko a fost crescută în California, are un MBA la Universitatea din Miami şi deţine o companie producătoare de suplimente dietetice şi de vitamine. Cu care probabil că îşi hrăneşte soţul, pentru a-i păstra energia la 90 de ani... SURSA: okmagazine.ro
Foto: Profimedia, Getty Images


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...