Marian Moroşanu, ridicat de poliţişti, după ce a scandat lozinci antiguvernamentale la sediul PSD

Marian Moroşanu, ridicat de poliţişti, după ce a scandat lozinci antiguvernamentale la sediul PSD

Marian Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie, cunoscut şi sub numele de ''Ceauşescu'', a fost ridicat luni seară de poliţişti, după ce a scandat lozinci antiguvernamentale în faţa sediului PSD, în timp ce se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

Protestatarul venise în faţa sediului PSD în jurul orei 18,00 şi a scandat mai multe lozinci împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă, reproşându-i inclusiv propunerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european.

În jurul orei 20,00, au venit mai mulţi poliţişti, care au încercat să îl imobilizeze pentru a-l duce la secţie, menţionând că au primit o sesizare privind tulburarea liniştii publice.

Marian Moroşanu a refuzat şi s-a întins pe asfalt, acuzând dureri de inimă. Poliţiştii au chemat ambulanţa, însă în timp ce aşteptau echipajul medical, între protestatar şi forţele a izbucnit o nouă altercaţie, după ce Moroşanu l-a făcut pe unul dintre poliţişti "nesimţit" şi l-a acuzat de faptul că l-ar fi înjurat. Protestatarul a fost imobilizat şi dus la secţie. După câteva minute, la sediul PSD a apărut şi salvarea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…