Marian Munteanu, NOUA MISIUNE a patriarhului Daniel?

Marian Munteanu, NOUA MISIUNE a patriarhului Daniel?

Marian Munteanu este singurul şef de partid care a participat la prima slujbă ţinută de BOR pe şantierul Catedralei Mântuirii! El a avut grijă să publice pe pagina de Facebook şi o fotografie alături de Patriarhul Daniel.

„Astăzi, 4 septembrie, Patriarhul României a oficiat prima Sfântă Liturghie la Catedrala Națională, fiind prezenți mii de tineri participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea.
La acest important eveniment Alianța Noastră România a fost reprezentată de domnul Marian Munteanu, fiindu-i alături scriitorul George Alexander, Diana Pasat, Marian Ghionu, Bogdan Munteanu, Ioana Picoș-Făgădaru, și mulți alți membri și simpatizanți ai Alianței.
PF Daniel a anunțat că sfințirea Catedralei va fi săvârșită în 2018, cu prilejul centenarului Marii Uniri. Doamne ajută!”, a scris Marian Munteanu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...