Marian Oprișan, amenințări MAFIOTE către un consilier PNL: Dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup

Marian Oprișan, amenințări MAFIOTE către un consilier PNL: Dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup

Consilierul judeţean PNL din Vrancea Ovidiu Burduşa susţine că, în şedinţa de luni a Consiliului Judeţean, a fost ameninţat de preşedintele CJ, Marian Oprişan. La un moment dat, în timpul şedinţei, Ovidiu Burduşa i-a pus o întrebare lui Oprişan, moment în care acesta i-a răspuns: ”Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. (..) Dar dacă vrei să mă ocup serios de tine, mă ocup„, relatează news.ro.

La finalul şedinţei ordinare de luni a Consiliului Judeţean Vrancea, între preşedintele instituţiei, Marian Oprişan, şi consilierii liberali a avut loc un schimb de replici.

La un moment dat, consilierul PNL Ovidiu Burduşa a vrut să-i adreseze o întrebare lui Oprişan, iar acesta a replicat: „Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. Eu nu mi-am permis să scriu mizerii despre dumneata, dar dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup”.

Ulterior, Marian Oprişan a spus, referindu-se la momentul alegerilor: „Vă bat de vă sună apa-n cap”.

„Ştiţi ce aţi făcut voi la europarlamentare? Aţi trezit un uriaş care dormea. Vă bat de vă sună apa în cap. Înţelegi? Vă sună apa-n cap”, s-a adresat Marian Oprişan consilierilor PNL, referindu-se la viitoarele alegeri.

Consilierul PNL Ovidiu Burduşa s-a simţit ameninţat de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

„Am venit la o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea, la un moment dat, când se numărau voturile, pentru că a fost un vot pentru a stabili nişte comisii, s-au creat nişte discuţii. Domnul preşedinte era foarte nervos după emisiunea de duminică seară de la Pro Tv. La un moment dat, l-am întrebat dacă a urmărit emisiunea, a zis că nu, apoi a acuzat un primar PNL că a minţit în acea emisiune, deşi spusese că nu a văzut şi atunci am vrut să-i mai adresez o întrebare. Nu mi-a permis, a spus că şi aşa mi-a permis prea multe şi de acum se va ocupa de mine. L-am întrebat dacă a fost o ameninţare, a răspuns că a fost o constatare”, a declarat pentru news.ro consilierul PNL Ovidiu Burduşa.

El a adăugat că, în orice stat european, preşedintele unei instituţii şi-ar fi dat demisia după o asemenea atitudine sau, dacă nu, un superior i-ar fi cerut să părăsească funcţia. 

„E prima şedinţă de consiliu judeţean de la care mă întorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoană care-şi face datoria şi, de altfel, deşi fac naveta de la Roma la Focşani pentru a participa la şedinţele de consiliu judeţean, am cu şase prezenţe în plus faţă de Marian Oprişan care locuieşte în Vrancea. Nu mi se pare corect să fiu atacat într-o asemenea manieră de cineva care stă în Consiliul Judeţean din 1992 şi, în tot acest timp, nu a învăţat să-şi respecte colegii. Ameninţarea m-a lăsat rece, însă nu credeam că în 2019 se mai poate întâmpla aşa ceva, într-un judeţ dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a mai spus Burduşa.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /