Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Anunțul apărut pe site-ul Poliției Române

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Anunțul apărut pe site-ul Poliției Române

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală după ce, săptămâna trecută, Tribunalul Bucureşti l-a arestat preventiv în lipsă. Mario Iorgulescu este acuzat de omor şi conducere sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe interzise, după ce în urmă cu câteva luni a provocat un accident de circulație în care a murit un tânăr.

Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare în lipsă pe 30 de zile pe numele lui Mario Iorgulescu, în cursul săptămânii trecute, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Ulterior, Poliția Română l-a dat în urmărire generală, anunțul fiind publicat și pe site-ul instituției.

Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia încă din luna septembrie, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află și în prezent.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Aceștia spun că procedând în acest fel, Mario Iorgulescu „a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, pe care le-a prevăzut, punând în pericol participanții la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului și astfel ucigând-o pe victimă cu intenție indirectă”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

4 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

5 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …