Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip/„Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar era îndrăgostită de mine”

Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip/„Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar era îndrăgostită de mine”

În 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit. În momentul tragediei, tânărul era sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor halucinogene.

Aflat în Italia, unde ar fi în continuare în proces de recuperare, Mario Iorgulescu a vorbit despre relația pe care o are cu Bianca Marina, nimeni alta decât fosta sa iubită și femeia care i-a fost soție și i-a dăruit un copil lui Steliano Filip, fostul jucător de la Dinamo.

Galerie Foto

La 3 ani după ce a ucis un om, Mario Iorgulescu ”nu mai suportă singurătatea”: ”E mult mai serioasă relația”

Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația.

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă vrea să chem şoferul sau ia un taxi.

Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar era îndrăgostită de mine”, a declarat Mario Iorgulescu.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităţilor judiciare competente din Italia, în vederea arestării şi predării inculpatului către autorităţile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare, notează Digi24 .

Fosta soție a lui Steliano Filip: ”Îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut”

Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă, după care am rămas în relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică.

Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent.

Cred în el și știu că are forță, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el, în aceste momente, este liniștea!”, a transmis Bianca, potrivit Spynews .

Mario Iorgulescu, la 3 ani după ce a ucis un om: ”Voi renunța la cetățenia română! Nu vă e rușine?”

Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. (...) Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba...

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni.

Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. (…) Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a transmis Mario Iorgulescu , în urmă cu câteva zile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...