Marius Lăcătuș, supărat pe Daniel Oprița după înfrângerea drastică suferită pe Arena Națională: "Nu poți să te rupi de grup"

Marius Lăcătuș, supărat pe Daniel Oprița după înfrângerea drastică suferită pe Arena Națională: "Nu poți să te rupi de grup"

CSA Steaua a pierdut la scor de neprezentare derby-ul contra rivalei Dinamo, pe Arena Națională. Deși au fost susținuți de fani pe tot parcursul meciului, steliștii au clacat după minutul 77 și au încasat 3 goluri pe final de meci. Marius Lăcătuș a avut o reacție dură la adresa lui Oprița după înfrângerea drastică din penultima etapă a ligii secunde de fotbal.

Marius Lăcătuș, supărat pe Daniel Oprița după înfrângerea drastică suferită pe Arena Națională

Una dintre legendele Stelei, Marius Lăcătuș, a fost foarte supărat după partida cu Dinamo și a avut o reacție dură la adresa actualului antrenor al "roș-albaștrilor", Daniel Oprița.

"Fiara" l-a taxat pe Daniel Oprița pentru declarațiile din ultima vreme punând seama lipsei de motivație a echipei pe antrenorul care și-a criticat jucătorii și nu și-ar fi asumat lipsa rezultatelor bune din ultimele etape.

”Nu au mai putut să se concentreze, să fie la fel de motivați cum au fost pe tot parcursul campionatului. Nu știu care e motivul acestor evoluții din ultimul timp. Nu putem să rupem jucătorii de conducerea administrativă sau de cea administrativă.

Nu am nimic cu Oprița, dar nu poți să te rupi de grup. Mi se pare normal să-ți asumi și tu aceste rezultate negative.

Așa cum a fost lăudat de când a preluat echipa, acum probabil a intervenit ceva și nu mai poate stăpâni echipa așa cum o făcea înainte”, a declarat Marius Lăcătuș, la Fotbal Club, de la Digi Sport .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…