Marius Șumudică i-a dat pe spate pe turci: „Tipul ăsta e nebun, dar cunoaște meserie”

Marius Șumudică i-a dat pe spate pe turci: „Tipul ăsta e nebun, dar cunoaște meserie”

Gaziantep a avut un start de sezon de coșmar în Turcia. Înfrângeri pe linie, până când șefii clubului s-au gândit să îngroape securea războiului cu Marius Șumudică, cel care părăsise echipa cu scandal în urmă cu câțiva ani. L-au instalat din nou pe român și acum își freacă mâinile de bucurie.

Marius Șumudică a resuscitat echipa din Gaziantep. Foto GFK

Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Samsunspor, în etapa cu numărul 7 din Turcia, după ce în runda trecută mai obținuse un succes. Formația la care evolueză Florin Niță, Denis Drăguș, Alexandru Maxim și Junior Morais a ieșit din zona retrogradării și a urcat pe locul 16, cu 6 puncte acumulate în 7 meciuri.

În duelul cu Samsunspor, Drăguș a deschis scorul în minutul 4, pentru ca Jevtovic să ducă diferența la două goluri, îmn minutul 17. Samsunspor a punctat și ea prin Ntcham, în prelungiri, din penalty, dar nu a mai avut forța să egaleze.

A preluat cea mai slabă echipă din liga turcă

Evoluția echipei i-a impresionat pe jurnaliștii turci: "Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă. Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni.

Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertuğrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă . Tipul ăsta își cunoaște meseria", au notat turcii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?