Marius Șumudică le-a luat fața turcilor cu încălțămintea sa. Porecla pe care a primit-o pe loc

Marius Șumudică le-a luat fața turcilor cu încălțămintea sa. Porecla pe care a primit-o pe loc

Gaziantep și-a revenit în Turcia, odată cu aducerea instalarea lui Marius Șumudică pe banca tehnică. A ajuns la 3 victorii în ultimele 4 partide, după ce s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Antalyaspor în etapa a noua din Superlig. Și în această întâlnire antrenorul român a fost din nou personajul principal.

Toată lumea a rămas surprinsă de vestimentația aleasă de antrenorul român, mai ales de încălțările sale roșii. Și crainicul celor de la Gaziantep a fost impresionat de gusturile lui Marius Șumudică și l-a numit ”fashion icon” pe antrenor. ”Nu este încă vremea pentru gecile lui. Acum, ne surprinde cu încălțările sale roșii. Marius Șumudică este ’fashion icon’”, a spus crainicul partidei despre tehnicianul român , conform Tartismali Pozisyonlar.

Marius Șumudică e pe cai mari în Turcia. Foto Facebook

Șumudică s-a făcut remarcat și în minutul 79, când a început să fugă spre cabine, însă, în cele din urmă, s-a oprit și a revenit pe banca tehnică. Iar la final a urmat un dans din buric, a la Shakira, cu care i-a înnebunit pe turci.

Șumudică, dans a la Shakira în noii săi pantofi. Foto X

Șumudică, dans a la Shakira în noii săi pantofi. Foto X

După succesul înregistrat în fața propriilor fani cu Antalyaspor, Gaziantep a reușit să obțină 3 victorii în ultimele 4 meciuri din campionat. Aceste rezultate au scos-o din afara locurilor retrogradabile , aflându-se pe locul 15 în Superlig, cu 9 puncte acumulate în 9 etape.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”