Martina Navratilova, scoasă din pepeni de milionarul Andrew Tate: „Un ratat!“ Ce a enervat-o

Martina Navratilova, scoasă din pepeni de milionarul Andrew Tate: „Un ratat!“ Ce a enervat-o

Milionarul Andrew Tate, reținut alături de fratele său, Tristan, pentru trafic de persoane și viol, a scos-o din pepeni și pe Martina Navratilova. Fosta tenismenă l-a jignit pe bărbatul anchetat în România.

Martina Navratilova l-a jignit pe Andrew Tate FPTP Adevărul

Andrew Tate, fost kickboxer profesionist, a scos-o din pepeni pe Martina Navratilova cu puțin timp înainte ca acesta să fie săltat de polițiști. Ca și cum nu ar fi de ajuns, Andrew Tate a intrat într-un conflict și în mediul online, relatează prosport.ro.

După disputa cu activista de mediu Greta Thunberg , marea tenismenă Martina Navratilova l-a jignit pe britanic, numindu-l „ratat și idiot”, pe Twitter.

Scandalul dintre Andrew Tate și Greta Thunberg a izbucnit după ce bărbatul i-a adresat un mesaj suedezei, scriindu-i acesteia că are 33 de mașini și acesta „este doar începutul”.

Te rog să îmi furnizezi o adresă de email să îți pot trimite o listă completă a colecției mele de mașini și a emisiilor lor respective enorme”, a spus Tate.

Reținuți pentru trafic de persoane și viol

Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în București , împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol.

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora.

Frații Tate sunt acuzați de grup infracțional și viol. În urma descinderilor, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. În același dosar au fost reținuți și alți doi români. Presa britanică a scris că descinderile Poliției au venit după un clip postat de Andrew Tate în care apărea alături de o cutie de pizza. Procurorii nu au confirmat, însă, că postarea respectivă e cea care l-a dat de gol pe Andrew Tate, dar au precizat că au urmărit și rețelele sociale, unde frații au confirmat că sunt împreună în România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990