Martorul cheie din procesul Simonei Halep, care poate schimba decizia judecătorilor în cazul de dopaj

Martorul cheie din procesul Simonei Halep, care poate schimba decizia judecătorilor în cazul de dopaj

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la US Open și este pasibilă de o suspendare între doi și patru ani.

Ea urmează să apară în fața judecătorilor pentru a explica cum a ajuns o substanță interzisă în corpul ei și în demersul de a-și dovedi nevinovăția, Simona poate beneficia de un martor cheie.

Acesta este fostul ei preparator fizic, Teo Cercel, pe care l-a concediat în luna august, când se afla cu ea în America.

Cercel a fost dat afară, întrucât Patrick Mouratoglu nu acceptă în echipa sa decât oameni din propriul staff, astfel că Simona a fost nevoită să renunțe la el.

Câtă vreme Teo Cercel s-a ocupat, ani de zile, de medicamentația fostului număr 1 mondial, aceasta nu a avut nicio problemă, deși a fost supusă la peste 100 de controale anti-doping.

În ciuda faptului că Simona și teo au avut o relație năbădăioasă, ea renunțând de mai multe ori la serviciile lui, fost preparator este de acord să meargă cu ea în fața instanței de judecată pentru a susține că Halep n-a luat niciodată un medicament interzis cu bună știință.


Simona Halep și Teo Cercel


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”