Mărturia femeii salvate din mașina în flăcări: „Acceptasem ideea că voi muri”

Mărturia femeii salvate din mașina în flăcări: „Acceptasem ideea că voi muri”

Tânăra din Capitală care a fost salvată la limită din portbagajul mașinii incendiate de iubitul ei a mărturisit la audieri că acceptase faptul că va muri.

Femeia care a fost salvată din mașina incendiată acceptase că va muri / Foto: Arhivă

Mărturia femeii, obținută de Digi24 din dosarul în care agresorul său , care era băut și drogat în noaptea respectivă, a fost arestat preventiv, detaliază ce s-a întâmplat în acea seară și cum au ghidat-o polițiștii pentru a-i ajuta să o localizeze în timp real.

„Am sunat prima data (n.r la 112) când a pornit mașina. A doua oară când am simțit fumul. Telefonul a fost conectat pe mașină și nu înțelegeam de ce nu aud. Este posibil că atunci să își fi dat seama că am sunat la 112, el fiind la volan și văzând pe computerul de bord. L-am deconectat și apoi am auzit pe difuzorul telefonului. A oprit. Mi-a cerut telefonul. I-am spus că a căzut în mașină printre scaune, l-a căutat și am mers mai departe.”, a declarat victima.

Femeia a menționat că a simțit că a intrat pe un câmp și că atunci când mașina s-a oprit, bărbatul îi șoptea să îi dea telefonul, crezând că este ascultat.

M-am luptat să nu mă închidă la loc, dar nu am reușit. Am stat cuminte crezând că este pe lângă mașină. Am sunat la 112 când am simțit fumul. După primul apel mi s-a trimis mesajul. L-am accesat când l-am găsit. Așteptam din clipă în clipă să deschidă portbagajul și să mă lovească din nou, nicidecum să plece și să dea foc.”, mai mărturisește victima.

Cum s-ar fi putul salva

Tânăra a declarat că a aflat ulterior că orice portbagaj are un buton în interior de unde poate fi deschis și mărturisește că „de fiecare dată când adorm simt așa ca o frustrare că nu l-am găsit, deși mi-am rupt unghiile râcâind și căutând ceva să pot deschide”. Potrivit polițiștilor, mașina în care se afla victima are acel buton pe partea dreaptă, dar ea acolo avea picioarele.

Victima mărturisește că nu îi venea să creadă că a fost salvată și că nu știa dacă visa sau nu. „Deși era frig, simțeam nevoia sa stau doar afară, la aer.”.

Gelozia

Tânăra a mai spus că cearta lor nu s-a axat pe banii pe care ea îi datora bărbatului, ci a avut la bază gelozia extremă a iubitului ei.

„De un an și ceva a început să consume alcool și crizele de gelozie luau amploare pe acest fond. Adorm 20 minute, dar mă trezesc, Mă văd numai acolo. Nu am voce deloc. Ațipesc, mă trezesc tot în acel portbagaj.”, a mai mărturisit victima.

Femeia care a trecut prin momente cumplite în acea noapte a încheiat declarația spunând că nu credea că va fi găsită și salvată.

„Acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea…parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc.”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Om de afaceri și cadru universitar, mort la doar 47 de ani după ce a căzut cu bicicleta

2 Da, Maia Sandu este...

3 Detaliul stupid din pașapoartele spionilor ruși, care-i dă de gol cu sutele

4 Cine ar fi noua iubită a lui Boncea după despărțirea de Loredana Groza

5 Vine uraganul? / Semne că piața imobiliară americană ar avea probleme