Mărturii despre victimele de pe Titan. Fiul miliardarului Shahzada Dawood era „îngrozit” de expediție, dar i-a făcut pe plac tatălui

Mărturii despre victimele de pe Titan. Fiul miliardarului Shahzada Dawood era „îngrozit” de expediție, dar i-a făcut pe plac tatălui

Sora mai mare a omului de afaceri pakistanez Shahzada Dawood se simte „absolut zdrobită” că fratele ei și nepotul în vârstă de 19 ani se aflau la bordul submersibilului Titan.

Shahzada Dawood, ului dintre cei cinci pasageri ai Titanului - arhiva foto

Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă prin atât de multe traume, atât de mult suspans”, a spus Azmeh Dawood într-un interviu pentru NBC News .

Simt că am fost prinsă într-un film foarte prost, cu o numărătoare inversă, dar nu știai la ce numărai invers”, a spus ea, în lacrimi. „Mie, personal, mi-a fost cam greu să respir gândindu-mă la ei”.

Azmeh a susținut că nepotul ei nu a vrut să meargă pe submersibil , dar a fost de acord să ia parte la expediție pentru că era importantă pentru tatăl său, un „obsedat” de Titanic.

Suleman „nu era prea dispus să facă asta” și „ era îngrozit”, a susținut ea, explicând că tânărul de 19 ani și-a exprimat îngrijorarea unui alt membru al familiei.

Dacă mi-ai fi dat un milion de dolari, nu aș fi intrat în Titan”, a spus ea.

Resturi ale submersibilului dispărut au fost descoperite ieri, 22 iunie, în Atlantic. Paza de Coastă americană și compania OceanGate au confirmat moartea celor de la bord. Se pare că a avut loc o implozie catastrofală și cei cinci oameni care se îndreptau spre epava Titanicului nu au avut nicio șansă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat