Mascații au greșit adresa la o descindere în Brașov, speriind o femeie și pe cei doi copii ai acesteia, care au făcut atacuri de panică

Mascații au greșit adresa la o descindere în Brașov, speriind o femeie și pe cei doi copii ai acesteia, care au făcut atacuri de panică

O mamă și cei doi copii ai ei, de 8 și 10 ani, s-au trezit în această dimineață cu mascații în casă. Strigătele acestora i-au trezit din somn pe micuți care s-au refugiat plângând în camera mamei lor. Au urmat bătăi violente în ușa de la intrare, iar apoi mascații au năvălit în casă, însă greșiseseră adresa, scrie brasovstiri.ro.

„Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic, strigau continuu «Unde-i, unde-i?» și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat mama copiilor.

Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov îl viza pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea lucrurilor, mascații și-au mutat percheziția la imobilul corespunzător.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

5 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?