Masturbatoarea PSD a fost săltată de jandarmi după ce i-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis: E o opinie politică

Masturbatoarea PSD a fost săltată de jandarmi după ce i-a strigat cuvinte obscene lui Iohannis: E o opinie politică

Oana Lovin, cunoscută drept protestatara cu sparanghel, a fost săltată marţi, de către jandarmi, după ce i-a strigat cuvinte obscene la portavoce preşedintelui Klaus Iohannis, la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, scrie Adevărul.

Marţi, la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, printre civilii prezenţi s-a aflat şi Oana Lovin, cunoscută pentru participarea la protestele anti-guvern de când a început pandemia de COVID-19, de unde i-a rămas porecla de protestatara cu sparanghel. 

Văzându-i pe politicienii adunaţi la inaugurarea staţiei de metrou, Lovin spune: „Trădătorii naţiei, uitaţi-i”, pentru ca apoi să pornească cu portavocea spre şeful statului. „M**e Klaus Werner Iohannis!”, strigă apoi, Lovin. Imediat, jandarmii o înconjoară pe protestatară ecortând-o la maşini pentru a fi legitimată. Pe fundal, pot fi auzite şi alte persoane, printre acestea, şi un bărbat care-i răspunde: „Ai întrecut măsura! Dar cu Dragnea nu ţi-e ruşine? Dar lui Dragnea de ce nu-i spui aşa?” 

„E o opinie politică!”, se apără Lovin în faţa jandarmilor. 

Live-ul protestatarei continuă şi în timp ce aceasta este escortată de jandarmi, moment în care  se apără vorbind despre încălcarea dreptului la liberă exprimare. Lovin nu înţelege de ce protestatarilor anti-PSD li s-a permis să folosească cuvântul obscen, iar ei nu. În timp ce merge alături de jandarmi, femeia îşi scoate şi masca, exclamând: „Mă p*ş pe ele de măşti!”.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

2 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

5 Hopa, s-a trecut la pasul doi? / Propaganda rusă încearcă să facă o paralelă între Transilvania și Crimeea