Mauricio Pochettino, noul antrenor de la Chelsea. Loviturile de sute de milioane pe care încearcă să le dea londonezii

Mauricio Pochettino, noul antrenor de la Chelsea. Loviturile de sute de milioane pe care încearcă să le dea londonezii

Chelsea a încercat o mulțime de variante de antrenori în ultima vreme, dar echipa s-a scufundat tot mai mult, indiferent dacă numele acestora au fost Thomas Tuchel, Graham Potter sau Frank Lampard.

Mauricio Pochettino trebuie să facă ordine la Chelsea. Foto EPA EFE

Acum, șefii londonezilor s-a înțeles cu Mauricio Pochettino (51 de ani), cel care a făcut din Tottenhem o grupare de temut, dar și cel care nu a făcut față la PSG.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, argentinianul a semnat duminică un contract cu Chelsea, după mai bine de două săptămâni de la momentul în care și-a dat cordul. Conform italianului, Mauricio Pochettino îi va lua locul interimarului Frank Lampard începând de săptămâna viitoare.

Liber de contract după despărțirea de PSG din vară, tehnicianul a semnat cu Chelsea un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Ulterior, și cei de la SkySports au anunțat că ”Poche” este noul antrenor al echipei de pe Stamford Bridge.

Lautaro Martinez, prima țintă la Chelsea

Fostul antrenor al celor de la PSG și Tottenham și-l dorește pe Lautaro Martinez, de la Inter Milano. Italienii ar fi gata să îl cedeze pe campionul mondial în schimbul a 70 de milioane de euro. Pe lista lui Pochettino se mai află Harry Kane și Victor Osimhen, dar și starului lui Real Madrid, Vinicius jr. Pentru acesta, Chelsea ar fi înaintat o ofertă fabuloasă, de 150 milioane de euro.

Încearcă și varianta Vinicius jr

În condiții normale, fotbalistul și șefii Realului nici nu ar fi dispuși să asculte o asemenea propunere, numai că brazilianul a fost implicat într-un megascandal, fiind confruntat cu atacuri rasiste în campionatul spaniol.

Potrivit presei din Spania, starul madrilenilor este foarte afectat de cele întâmplat în ultimele zile, motiv pentru care se gândește să schimbe campionatul. Vinicius Junior și-ar dori să plece într-o altă țară unde nu ar mai trebui să suporte injuriile rasiste ale fanilor adverși.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...