Maya, fiica lui Ethan Hawke cu Uma Thurman, este noua imagine a unei faimoase case de modă

Maya, fiica lui Ethan Hawke cu Uma Thurman, este noua imagine a unei faimoase case de modă

Maya Hawke, fiica de 18 ani a fostului cuplu Ethan Hawke şi Uma Thurman, a devenit imaginea casei de modă britanice AllSaints, relatează yahoo.celebrity.com.

Maya, fiica lui Ethan Hawke cu Uma Thurman, este noua imagine a unei faimoase case de modă (Imagine: notey.com)

Maya Hawke joacă şi în filmul de promovare a colecţiei de primăvară a casei de modă AllSaints, intitulat "Far From Home", care a fost filmat în New York.

"Filmul inspiră libertate şi lipsă de inhibiţii, adică exact ce promovăm noi cei de la AllSaints prin Maya Hawke", a declarat directorul creativ de la AllSaints. "Oricine o întâlneşte pe Maya poate spune că e incredibil de inteligentă, foarte talentată şi o adevărată forţă a naturii. Vrei să o filmezi", a adăugat creatorul de modă.

Ethan Hawke a divorţat de Uma Thurman în 2004.

Ethan Hawke a devenit celebru în 1988, cu rolul din filmul "Cercul poeţilor dispăruţi". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, actorul jucând, printre altele, în "Colţ Alb", "Cu picioarele pe pământ", "Marile speranţe", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus". În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instrucţie", unde a jucat alături de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutând ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este autorul cărţii "Miercurea cenuşii".

Actorul a venit la Bucureşti în octombrie 2009, pentru a participa la Balul de Halloween organizat de mama sa, Leslie Hawke, care conduce Asociaţia Ovidiu Rom, ce are programe dedicate educaţiei copiilor defavorizaţi. Organizat din 2005, Balul de Halloween are scopul de a strânge donaţii pentru această cauză.

Uma Thurman, în vârstă de 45 de ani, a cheltuit recent suma de 10 milioane de dolari pe un apartament exclusivist, situat într-un complex rezidenţial din New York, ce a aparţinut scriitoarei Barbara Taylor Bradford şi soţului acesteia, regizorul Robert Bradford.

Uma Thurman are trei copii - o fiică, Maya, în vârstă de 13 ani, şi un fiu, Levon, în vârstă de 10 ani - cu fostul ei soţ, actorul Ethan Hawke, şi Luna, în vârstă de un an şi jumătate, cu omul de afaceri Arpad Busson. Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992.

Uma Thurman este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier, care va avea premiera în România pe 7 februarie.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda