MB: Prințișorii George și Charlotte, invitații vedetă la nunta mătușii lor Pippa Middleton

MB: Prințișorii George și Charlotte, invitații vedetă la nunta mătușii lor Pippa Middleton

Copiii ducilor de Cambridge, George și Charlotte, vor fi cavaler și domnișoară de onoare la nunta mătușii lor Pippa Middleton cu omul de afaceri James Matthews, relatează ziarul spaniol El Pais.

Mai este mai puțin de o lună până când sora lui Kate, Pippa Middleton, se va căsători iar nepoții săi, adorabilii prinți George, în vârstă de 3 ani, și Charlotte, 2 ani, amenință să umbrească mireasa pe care o vor însoți la altar, așa cum a confirmat luni palatul Kensington.

Sora ducesei de Cambridge, 33 de ani, și milionarul finanțist, 41 de ani, vor păși împreună în fața altarului pe 20 mai la biserica din secolul XII St. Marks (Englefield), în ceea ce se așteaptă a fi una din nunțile cele mai selecte din Marea Britanie.

Un eveniment de la care nu vor lipsi Kate Middleton cu soțul său William și nici prințul Harry. Cine nu pare să fi primit încă invitația la nuntă pare să fie iubita acestuia, Meghan Markle.

Potrivit mass-media britanice, Pippa Middleton a preferat să nu o invite pe actriță pentru ca Meghan să nu devină centrul atenției în ceea ce ar presupune primul eveniment oficial al cuplului.
Cu doar șase săptămâni înainte nuntă, Pippa Middleton și viitorul ei soț și-au sărbătorit fiecare petrecerile de burlac. Cei doi și-au anunțat logodna în iulie și s-au cunoscut în 2012, dar au început să aibă o relație serioasă în ultimii ani.

La cununia religioasă vor asista familia și prieteni apropiați, după care invitații sunt așteptați la casa părinților miresei, Michael și Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masa festivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina