Mbappe, păzit ca un șef de stat în Camerun. Starul francez a mers în satul tatălui său, unde a isterizat fanii VIDEO

Mbappe, păzit ca un șef de stat în Camerun. Starul francez a mers în satul tatălui său, unde a isterizat fanii VIDEO

Kylian Mbappe, vedeta lui Paris Saint-Germain şi a naţionalei de fotbal a Franţei, i-a isterizat pe fani. Sportivul a fost primit de sute de oameni în Camerun, în satul natal al tatălui său. Fotbalistul a fost păzit ca un șef de stat, inclusiv o mașină blindată fiind în convoi.

Sportivul este implicat într-un proiect caritabil pentru copiii africani, iar la vizita în Camerun au fost luate condiții maxime de securitate. Mai multe gărzi de corp l-au însoțit pe tot parcursul vizitei, dar și o blindată militară.

Starul francez, în satul natal al tatălui său FOTO Captură video

Starul francez a jucat fotbal și baschet cu copiii din Camerun, relatează DIGI 24 . „Este o onoare pentru mine să fiu aici, în țara mea de origine. Să fiu alături de familia mea, să îi văd pe toți oamenii care mi-au arătat afecțiunea lor și sunt foarte recunoscător pentru tot. Astăzi a fost o zi excelentă, ieri a fost și mai bine. Sunt foarte fericit să fiu aici și vreau să mă bucur de zilele acestea. Vă mulțumesc, vă mulțumesc mult. Sper să revin curând!”, a spus Kylian Mbappe.

Șefii lui PSG îi arată ușa lui Kylian Mbappe: „Are două săptămâni la dispoziție!

Kylian Mbappe a primit un ultimatum de la Nasser Al Khelaifi, președintele lui PSG. Șeful clubului parizian a vorbit pentru prima în public despre situația jucătorului de 24, pe care l-a invitat să părăsească echipa campioană a Franței dacă nu se hotărăște să-și prelungească înțelegerea.

Mbappe are contract cu PSG până în vara lui 2024 și poate prelungi angajamentul încă un an, până în 2025. Însă starul francez a anunțat clubul că nu o va face, astfel că pe fir a intrat imediat Real Madrid, care poate da o lovitură de proporții aducându-l pe Kylian la finalul sezonului viitor fără a plăti nimic pentru transfer!

Nasser Al Khelaifi a comentat situația atacantului lui PSG, cu ocazia conferinței de presă organizate pentru prezentarea noului antrenor, spaniolul Luis Enrique. Președintele parizienilor a anunțat miercuri seară că i-a dat lui Kylian Mbappe un ultimatum: fie semnează un contract nou, fie pleacă încă din această vară!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat