Meci de fotbal, prelungit cu 42 de minute: Ce pedeapsă a primit brigada de arbitri

Meci de fotbal, prelungit cu 42 de minute: Ce pedeapsă a primit brigada de arbitri

Brigada de arbitri de la partida Atletico Palmaflor - Blooming (3-2), din prima ligă boliviană de fotbal, şi care a impus 42 de minute de prelungire a fost suspendată pe termen nedefinit de Comisia de arbitri a federaţiei boliviene, transmite EFE.

Meciul care a avut loc pe data de 13 martie a fost oficiat de arbitrii Julio Gutierrez, Edwin Paredes, Miguel Villanueva, Raquel Acero, Carlos Garcia şi Gustavo Vera.

Comisia de arbitri a hotărât ''suspendarea întregii echipe de arbitraj pe termen nelimitat până când sunt revizuite înregistrările audio şi video ale meciului şi din sala VAR pentru a se stabili responsabilităţile individuale şi colective''.

Partida, care s-a disputat luni, în etapa a 6-a a ligii boliviene, a fost marcată de o ploaie abundentă care aproape au făcut impracticabil terenul în repriza secundă, dar şi de două eliminării consecutive la Blooming, înaintea celor 42 de minute adiţionale.

Scorul s-a încheiat cu 3-2 în favoarea lui Palmaflor, echipă condusă de fostul preşedinte bolivian Evo Morales, care se află pe locul al treilea în clasament, printr-un gol marcat de argentinianul Jonathan Canete în minutul 90+38. Blooming a descris arbitrajul ca fiind ''ruşinos'' şi a cerut ca această brigadă să nu mai fie delegată la meciuri în fotbalul bolivian.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...