Meci dramatic câștigat de Farul Constanța pe Arena Naţională. Echipa lui Hagi a îngenunchiat FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri

Meci dramatic câștigat de Farul Constanța pe Arena Naţională. Echipa lui Hagi a îngenunchiat FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri

Farul Constanţa a învins-o dramatic pe FCSB, cu scorul de 3-2 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, după două goluri marcate în minutele adiţionale.

Farul Constanța a câștigat la București meciul cu FCSB FOTO: Facebook/Farul Constanța

FCSB a deschis scorul prin Andrei Cordea (47), imediat după pauză, dar echipa antrenată de Gheorghe Hagi a egalat prin golul lui Denis Alibec (56), din lovitură liberă, transmite Agerpres.

Gazdele au trecut din nou în avantaj, după golul lui Andrea Compagno (59 - penalty), în urma unui fault comis de Mihai Popescu la Cordea. FCSB părea că a scăpat în câştigătoare după ce Octavian Popescu a marcat şi el (71), însă golul a fost anulat în urma consultării video, pentru ofsaid la Omrani.

Soarta partidei s-a schimbat în min. 90, când fundaşul camerunez Joyskim Dawa a fost eliminat pentru fault la Alibec, scăpat singur spre poartă. La lovitura liberă care a urmat, Alibec a tras în zid, faza a continuat, iar Omrani a reluat în proprie poartă în încercarea de a respinge o minge trimisă în faţa porţii (90+5). FCSB a acuzat şocul şi a încasat un nou gol, un minut mai târziu (90+6), când Andrei Borza a marcat golul victoriei cu un şut la colţul lung.

Farul a avut şi o bară, în prima repriză, prin Louis Munteanu (35).

Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie , un egal şi două eşecuri.

FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

În tur, Farul s-a impus cu 3-1.

FC FCSB - FC Farul Constanţa 2-3 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Andrei Cordea (47), Andrea Compagno (59 - penalty), respectiv Denis Alibec (56), Billel Omrani (90+5, autogol), Andrei Borza (90+6).

Cartonaş roşu: Joyskim Dawa (FCSB, 90).

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrule oficial: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)

Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ)

Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”