Meciul Irinei Begu, întrerupt de ploaie, va fi reluat miercuri la Doha

Meciul Irinei Begu, întrerupt de ploaie, va fi reluat miercuri la Doha

Meciul dintre jucătoarea română de tenis Irina Begu și rusoaica Daria Kasatkina, întrerupt de ploaie, marți, în runda inaugurală a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, va fi reluat miercuri, au anunțat organizatorii.

Kasatkina a început bine meciul și a condus cu 3-0, dar Begu a revenit remarcabil și a întors scorul, 4-3, moment în care jocul a fost întrerupt prima oară din cauza ploii. După o pauză de câteva ore, jocul a fost reluat, însă meciul a fost suspendat la scorul de 5-3, 40-40 pentru Irina. Organizatorii au anunțat de câteva ori reluarea jocului, dar ploaie a făcut ca acest lucru să fie imposibil.

Meciurile vor fi reluate miercuri, la ora locală 11,00 (10,00 la București), Begu și Kasatkina urmând să intre pe terenul 2, nu înainte de ora locală 12,00.

Un singur meci a putut fi terminat miercuri, cel câștigat de rusoaica Anastasia Pavliucenkova în fața sârboaicei Jelena Jankovic cu 6-1, 6-4. Alte partide întrerupte au fost Caroline Wozniacki (Danemarca) — Kiki Bertens (Olanda) 2-2, Lauren Davis (SUA) — Roberta Vinci (Italia) 6-2, 1-1.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani