Meciul Poli Iaşi - Astra Giurgiu, amânat din cauza vremii pentru o dată ulterioară

Meciul Poli Iaşi - Astra Giurgiu, amânat din cauza vremii pentru o dată ulterioară

Meciul dintre CSM Poli Iaşi şi Astra Giurgiu, programat duminică, de la ora 18,00, pe stadion ''Emil Alexandrescu'' din Iaşi, în etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, a fost amânat din cauza vremii nefavorabile pentru o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

''Având în vedere, ninsorile abundente din ultimele două zile fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o data ce va fi anunţată ulterior'', precizează comunicatul LPF.

''Oficial din cauza condiţiilor meteo meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior!'', a anunţat şi CSM Poli Iaşi pe pagina sa de Fcaebook.

Şi partida dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programată sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal, a fost amânată din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil, urmând să fie reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

4 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

5 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni