Medic de 44 de ani din Timișoara, mort după infectarea cu Covid 19. ”E un mesaj pentru inconștienții care încă nu cred că există virusul”

Medic de 44 de ani din Timișoara, mort după infectarea cu Covid 19. ”E un mesaj pentru inconștienții care încă nu cred că există virusul”

Un medic în vârstă de 44 de ani din Timișoara a murit vineri, la trei săptămâni după infectarea cu Covid-19.

Anunțul decesului medicului Cristian Milicin a fost făcut de Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, într-o postare pe Facebook.

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic”, a scris managerul spitalului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…