Medic MILITAR REȚINUT de DNA pentru MITĂ!

Medic MILITAR REȚINUT de DNA pentru MITĂ!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 30 iunie 2016, a inculpatului ILIE ADRIAN GABRIEL, medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „ Dr.Carol Davila” din București, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârșirea a 3 (trei) infracțiuni de luare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada aprilie – 29 iunie 2016, inculpatul Ilie Adrian Gabriel, medic militar la spitalul de urgență menționat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane și a primit suma totală de 1.000 euro de la două dintre acestea, în legătură cu intervenții chirurgicale efectuate asupra acestora.

În două dintre cele trei operații era vorba de intervenții chirurgicale de înfrumusețare a nasului (rinoplastii).

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Inculpatul ILIE ADRIAN GABRIEL urmează a fi prezentat la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...