Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

Un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara a fost prins în compania unui minor. Cei doi și-au dat întâlnire pentru a întreține relații sexuale, iar atunci când au fost surprinși de polițiști băiatul avea șlițul deschis. Medicul a fost sancționat cu 1000 de lei.

Incidentul s-a petrecut duminică seară în jurul orei 21, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara, sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție.

Oamenii legii au aflat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale. Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului, medic la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, că are 18 ani și nu 16. Mai mult, oamenii legii au aflat și că mama adolescentului este la curent cu orientarea sexuală a fiului ei.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.

Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru tion.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina