Medic român în Marea Britanie, după ce s-a vaccinat anti-Covid: „Vă încurajez cu privire la vaccin, contrazic zvonurile mincinoase”

Medic român în Marea Britanie, după ce s-a vaccinat anti-Covid: „Vă încurajez cu privire la vaccin, contrazic zvonurile mincinoase”

Doctorița română Corina Ichim, chirurg ORL în Marea Britanie care s-a vaccinat anti-Covid în 12 decembrie, a transmis un mesaj prin care încurajează vaccinarea și spune că nu are efecte adverse, cu excepția unei stări de euforie.

Corin Ichim a postat mesajul pe un grup de Facebook al medicilor români și a respins ”zvonurile mincinoase de campanie negativă”.

Mesajul complet:

”Dragi colegi si prieteni, as dori sa va incurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19 produs de Pfizer-BioNTech.
Am primit prima doza pe 12 Decembrie la Ora 11.00 ( acum 48 ore) si inafara de o neobisnuita stare de euforie????, nu am manifestat nici un alt efect advers.

Sper sa va conving ca merita consideratie si sa contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativa. Vaccinul va fi cu adevarat eficient daca il facem cu totii si scadem incidenta transmiterii virusului”. (Foto: Corina Ichim / Facebook)


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

2 Așa o fi?

3 Un asemenea animal ar trebui arestat!

4 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…

5 Mici tranzacții securiste. Pe stil nou... / Miss România 2003 a cumpărat fosta Armătura Zalău de la Rompetrol