Medicul Alina Tănase va fi noul manager al Institutului Clinic Fundeni

Medicul Alina Tănase va fi noul manager al Institutului Clinic Fundeni

Medicul Alina Tănase va fi, începând din data de 16 august, noul manager al Institutului Clinic Fundeni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Alina Tănase a fost şi director medical la Fundeni.

Ea o va înlocui pe Carmen Orban, care a ocupat postul de manager al unităţii medicale timp de nouă ani.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a semnat, luni, un ordin pentru numirea în funcţia de manager al IC Fundeni a medicului Alina Tănase pentru o perioadă de şase luni.

Carmen Orban a declarat luni pentru AGERPRES că mandatul său expiră pe 16 august şi că îşi va continua activitatea de manager în sistemul medical privat.

"Pe data de 16 august îmi expiră mandatul de manager şi am anunţat Ministerul Sănătăţii că nu doresc un nou mandat. Doresc să rămân medic în Institutul Clinic Fundeni şi voi profesa ca medic în continuare. Vreau să am o nouă provocare, aceea a managementului privat. Am mulţumit ministerului şi colegilor, îmi este foarte greu, rămân medic în Institutul Clinic Fundeni, rămân conferenţiar la UMF "Carol Davila", dar partea de management vreau să o desfăşor în sistemul privat", a explicat Orban.

Între 2009 şi 2011, Carmen Orban a fost manager general la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…