Medicul Vasi Rădulescu acuză Facebook că i-a blocat mesageria după ce a răspuns mai multor persoane la nelămuriri legate de vaccinul COVID-19/Cardiologul duce o campanie de combatere a fake-news

Medicul Vasi Rădulescu acuză Facebook că i-a blocat mesageria după ce a răspuns mai multor persoane la nelămuriri legate de vaccinul COVID-19/Cardiologul duce o campanie de combatere a fake-news

Cunoscutul medic cardiolog Vasi Rădulescu a publicat un mesaj pe Facebook prin care și-a anunțat cei aproape 88.000 de urmăritori că Facebook i-a blocat mesageria după ce a răspuns mai multor persoane la nelămuriri legate de vaccinul COVID-19:

  • ”De la ora 7 nu pot răspunde la niciun mesaj pe messenger. Am răspuns la atât de multe încât am fost blocat de AI-ul Facebook. Îmi pare tare rău!”, a scris medicul, marți dimineață.

Vasi Rădulescu publică frecvent informații prin care fie demontează fake-news-uri despre vaccinul anti-COVID și pandemie, fie alte mituri medicale, ori sfătuiește oamenii să se informeze din surse medicale, sigure, cu privire la serul anti-coronavirus sau eventuale efecte adverse ale acestuia:

  • ”Am scris azi despre felul în care vaccinații NU dau virusul mai departe mai mult decât cei nevaccinați (…) Urmează o postare despre… arbidol (…) Vă rog iar, căutați informațiile în profil la mine. Informați-vă din surse sigure. Nu mai distribuiți fake news. Puneți umărul la sănătate și viață, nu la moarte!”, a scris medicul în postare.

Ulterior, Vasi Rădulescu a revenit cu o postare prin care a anunțat că nu îi mai poate ajuta cu răspunsuri în privat pe cei care îi trimit întrebări și îi cer sfaturi din zona medicală pentru că Facebook ”îl blochează imediat”.

După ce a fost blocat, medicul a făcut o adresă de e-mail pe care a publicat-o pe rețeaua de socializare, pentru a ține legătura cu persoanele care vor să se informeze din surse sigure cu privire la vaccinare:

  • ”Ajutorul meu în mesaje aici pare că a ajuns la final. Răspund la 2-3 și facebook mă blochează imediat. Dorința mea de ajutor rămâne, așa că cine mai are o nelămurire, DOAR după ce a parcurs postarea mare de la mine din profil, rog a-mi trimite un email la suportvaccinare@gmail.com. Nu mă opresc. Păcat că Fb lasă toate inepțiile posibile, dar ajutorul meu e considerat spam. Frumos, elegant, ce să zic. Mama lui de algoritm”, a comentat Vasi Rădulescu pe Facebook.

Cardiologul Vasi Rădulescu a început în 21 octombrie o campanie voluntară de informare cu privire la vaccinul COVID-19 prin care răspunde întrebărilor și nelămuririlor legate de ser și a anunțat că în doar 4 zile a răspuns la aproximativ 15.000 de mesaje.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei