Meghan Markle a fost deja prezentată reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a fost deja prezentată reginei Elisabeta a II-a

Iubita prințului Harry, actrița americană Meghan Markle, a avut joi o întâlnire privată la Palatul Buckingham, cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, relatează online ziarul spaniol ABC.

De când relația dintre prințul Harry și Meghan Markle a devenit publică în noiembrie anul trecut au existat numeroase speculații cu privire la momentul în care va avea loc întâlnirea dintre actriță și suverana britanică. După mai multe luni de așteptare, protagonista serialului "Suits" și Elisabeta a II-a s-au întâlnit în sfârșit.

Întâlnirea a avut loc joi când Meghan Markle a fost invitată să ia ceaiul împreună cu prințul Harry la Palatul Buckingham. Profitând de câteva zile libere în timpul filmărilor, Markle a făcut cunoștință cu regina.

Despre întâlnirea care a durat mai puțin de o oră nu există multe detalii. Se știe doar că prințul Philip, soțul reginei, nu a fost prezent și că tinerii au ieșit din palat foarte discret într-o mașină cu geamurile fumurii, potrivit ziarului Daily Mail.

Întâlnirea presupune un pas înainte în relația dintre prințul Harry și Meghan Markle, care și-au făcut recent prima apariție publică. La Jocurile Invictus din 25 septembrie cuplul s-a lăsat fotografiat, pentru prima dată, ținându-se de mână.

Se așteaptă să fie anunțată data nunții, după ce Markle a declarat că renunță la serialul "Suits" unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit unei surse apropiate, "actrița nu mai poate continua să joace când va fi prințesă și este fericită să facă acest sacrificiu profesional".

Dacă cei doi își anunță nunta, regina va trebui să aprobe în prealabil căsătoria, în conformitate cu Actul Mariajelor Regale din 1772, care prevede ca toți descendenții regelui George al II-lea să obțină consimțământul monarhului înainte de a ajunge în fața vicarului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?