Mehedinți: Accident pe DN6, soldat cu doi morți și cinci răniți; circulația, blocată pe ambele sensuri

Mehedinți: Accident pe DN6, soldat cu doi morți și cinci răniți; circulația, blocată pe ambele sensuri

Două persoane au murit, iar alte 5 au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică pe DN6, în zona localității mehedințene Șimian.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri în această zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că un conducător auto, din cauza neadaptării vitezei, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care se deplasa regulamentar.

"În urma impactului au rezultat doi morți și cinci răniți, aceștia din urmă au fost transportați la SJU din Drobeta Turnu Severin. La fața locului se află mai multe echipaje SMURD și polițiști", a precizat Viziru.

Potrivit acesteia, traficul rutier va reveni la normal după finalizarea cercetărilor polițiștilor, stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul accident și îndepărtarea de pe carosabil a autoturismelor avariate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani