Mehedinţi: Cetăţean albanez, prins în flagrant în timp ce încerca să ofere mită pentru a intra ilegal în România

Mehedinţi: Cetăţean albanez, prins în flagrant în timp ce încerca să ofere mită pentru a intra ilegal în România

Un albanez care a încercat să ofere mită unui poliţist de frontieră de la Porţile de Fier II pentru a putea intra în România, deşi nu îndeplinea condiţiile legale, a fost prins în flagrant de ofiţerii anticorupţie mehedinţeni, în urma sesizării celui căruia i se propusese suma de bani.

"Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant un cetăţean albanez, care a oferit o sumă de bani, cu titlu de mită, unui poliţist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş. Joi, 19 decembrie 2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism, un cetăţean albanez, însoţit de un conaţional. Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că unul dintre bărbaţi avea interdicţie de intrare în spaţiul Schengen, emisă de autorităţile din Olanda. Cetăţeanul albanez a oferit, cu titlu de mită, o sumă de bani unuia dintre poliţiştii de frontieră ce efectua controlul în punctul de frontieră, pentru a le permite celor doi accesul în România (...)", se arată într-un comunicat la Poliţiei de Frontieră Române.

Agentul de poliţie de frontieră a anunţat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, care l-au prins în flagrant pe cetăţeanul albanez.

Potrivit comunicatului, în urma sesizării s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită, fiind organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență