Melania Trump a ales un model clasic, Ivanka a riscat, dar Kellyanne Conway (foto) a făcut deliciul internauților

Melania Trump a ales un model clasic, Ivanka a riscat, dar Kellyanne Conway (foto) a făcut deliciul internauților

Noua Primă Doamnă a SUA, Melania Trump (46 de ani), a ales vineri, cu ocazia învestirii soțului său, Donald Trump, ca președinte al SUA, o ținută clasică, în stilul Jackie Kennedy, fiind îmbrăcată într-o rochie bleu ciel, creație a designerului american Ralph Lauren, fiica președintelui, Ivanka, a riscat cu o creație asimetrică, dar Kellyanne Conway a făcut deliciul Twitter cu o rochie Gucci, au relatat Reuters, EFE și USA Today.

Democrata Hillary Clinton, care a pierdut alegerile prezidențiale din noiembrie 2016, a ales tot Ralph Lauren și a purtat un pardesiu crem și un costum cu pantaloni albi. Tot alb au purtat fetele lui Trump.

Ivanka Trump a îmbrăcat un costum cu pantalon, creație Oscar de la Renta, cu o jachetă cu o croială asimetrică. Tiffany Trump a purtat un pardesiu la două rânduri de nasturi, iar dedesubt a îmbrăcat o rochie de culoare albă.

Fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama, un etalon de stil în timpul celor opt ani petrecuți la Casa Albă, a ales pentru vineri o rochie roșie semnată de Jason Wu, purtând în talie o curea subțire, neagră, și fiind încălțată cu o pereche de pantofi de culoare neagră.

Dar ținuta care a avut parte vineri de cea mai mare atenție a fost pălărioara roșie și haina alb cu albastru în stil militar purtată de fosta purtătoare de cuvânt a campaniei electorale a lui Trump, Kellyanne Conway. Pardesiul scurt, la două rânduri de nasturi, care amintea de revoluționarii americani din filmul Patriotul, avându-l în distribuție pe Mel Gibson, a provocat nu mai puțin de 28.000 de tweet-uri în numai trei ore.

De altfel, chiar Kellyanne Conway a descris haina pe care a purtat-o și care are un preț de vânzare de 3.600 de dolari drept "o ținută revoluționară Trump" la postul NBC. Din păcate pentru ea, utilizatorii de Twitter au avut altă părere și s-au întrecut în glume.

"Dumnezeule! Cine a îmbrăcat-o pe Kellyanne Conway pentru ceremonia de învestire? Cine i-a ales ținuta și i-a spus 'oh da, arată bine'?!!? Concediați-l! Imediat!", a scris o utilizatoare de Twitter, în timp ce un internaut comenta: "Ținuta purtată de Kellyanne Conway la ceremonia de învestire m-a făcut să-mi dau ochii peste cap atât de tare încât acum am ajuns în trecut".

Mulți internauți au încercat să ghicească de unde s-a inspirat Conway în alegerea ținutei și s-au aventurat în a răspunde chiar ei. " 'Spărgătorul de nuci' în interpretarea lui Kellyanne Conway #Inauguration", a scris un internaut, în timp ce un altul se întreba în glumă: "Kellyanne Conway = al cincilea membru al formației Beatles? Cine ar fi crezut! #sad #Inauguration #InaugurationDay #morningjoe".

"Nu sunt multe lucruri drăguțe pe care cineva le poate spune despre Kellyanne Conway, dar cred totuși că ea l-ar fi interpretat mai bine pe inspectorul Javert decât Russell Crowe", a comentat un alt utilizator de Twitter, în timp ce altcineva spunea că "Kellyanne arată ca un figurant din filmul 'Patriot' pe care l-a prins ploaia".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...