Melania Trump acuză media americane de partizanat și își apără soțul

Melania Trump consideră, la fel ca soțul său candidat la Casa Albă, că tratamentul media din campania electorală este părtinitor și a minimalizat afirmațiile vulgare din 2005 ale lui Donald Trump, într-un interviu la postul de televiziune CNN, potrivit AFP.

Întrebată despre apariția fragmentului video în care Donald Trump vorbea în termeni vulgari despre comportamente asociate hărțuirii sexuale sau agresiunii sexuale, fostul top-model a luat apărarea soțului său: "Nu este bărbatul pe care îl cunosc eu".

"I-am spus că limbajul său nu este corespunzător, că este inacceptabil să vorbești astfel (...), însă nu era decât o discuție între 'băieți'", a spus ea, adăugând că nu și-a auzit niciodată soțul vorbind așa vulgar ca în această înregistrare video.

"Însă nu am fost surprinsă că a fost făcută publică o astfel de înregistrare", a declarat Melania Trump, deoarece "multe persoane din tabăra adversă vor să scadă nivelul campaniei".

"Și de ce a fost dezvăluită acum această înregistrare video? De ce după atâția ani? De ce cu trei săptămâni înainte de alegeri?", s-a întrebat ea.

"Este vorba de media", a acuzat Melania Trump.

"Este vorba de media de stânga. Iar din modul în care s-a întâmplat puteți înțelege că totul a fost organizat", a spus soția miliardarului.

"Iar ei îl difuzează și redifuzează, oră de oră (...) deoarece vor să influențeze poporul american la vot", a declarat Melania Trump.

"Totul a fost organizat pentru a-i face rău, pentru a-i afecta candidatura", a adăugat ea.

În timpul unui miting electoral în New Hampshire, sâmbătă, magnatul imobiliar a afirmat: "Alegerile sunt trucate de media corupte care lansează acuzații complet false și minciuni scandaloase pentru a fi aleasă" Hillary Clinton, candidata democrată. El a făcut aluzie la o serie de acuzații de comportament necorespunzător aduse de mai multe femei și care datează de un deceniu sau de mai multe decenii.

"Soțul meu este gentil, este un gentleman, nu ar fac niciodată acest lucru", să forțeze femei să întrețină relații sexuale neconsimțite, a dat ea asigurări.

Prin acest interviu la CNN și printr-un alt interviu la postul de televiziune Fox News, este pentru prima dată când soția candidatului republican se exprimă public după apariția înregistrării din 2005 în care Donald Trump făcea afirmații jignitoare la adresa femeilor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

4 O mare porcărie! Procurorul general Gabriela Scutea a dat vot nul la votul pentru desființarea Secției Specia…

5 VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I