Meleşcanu, despre remaniere: Nu am niciun fel de emoţie

Meleşcanu, despre remaniere: Nu am niciun fel de emoţie

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, miercuri, că nu are "niciun fel de emoţie" cu privire la o posibilă remaniere.

"Toată lumea este supusă unei evaluări, este un lucru firesc, nu mi se pare nimic deosebit. (...) Sunt foarte la curent cu tot ce se discută, dar nu pun mare preţ pe ce se discută. (...) Nu am niciun fel de emoţie", a spus Meleşcanu, la sediul ONU.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat săptămâna trecută că o remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unei şedinţe a CExN care va fi organizată după referendumul pentru redefinirea familiei.

Preşedintele Senatului şi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că apreciază ca foarte bună activitatea miniştrilor din formaţiunea sa şi consideră că nu sunt motive pentru a fi incluşi pe o listă de remaniere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”