Membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în științe militare, înlocuiți cu experți externi CNATDCU

Membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în științe militare, înlocuiți cu experți externi CNATDCU

Mai mulți membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în științe militare vor fi înlocuiți, aceștia declarându-și incompatibilitatea sau fiind în conflict de interese.

"Există situații în care anumiți membri din comisiile care analizează sesizările de plagiat în științe militare și-au declarat incompatibilitatea sau sunt în conflict de interese. Ca atare, pentru a debloca situația, aceștia vor fi înlocuiți cu experți externi CNATDCU", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MENCȘ, Mirabela Amarandei.

Potrivit acesteia, este vorba despre membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat pentru lucrările de doctorat în științe militare, printre care se află și cele ale lui Mihai Stănișoară, Bogdan Licu, Neculai Onțanu sau Petre Tobă.

Potrivit regulamentului de organizare și funcționare, CNATDCU poate să apeleze în analiza sesizărilor de plagiat la experți străini.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Cristina Tatu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...