Membrii Comisiei Juridice s-au încuiat cu cheia în sală, de teamă să nu intre Diana Șoșoacă

Membrii Comisiei Juridice s-au încuiat cu cheia în sală, de teamă să nu intre Diana Șoșoacă

Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe, miercuri, de teamă să nu intre din nou peste ei senatoarea Diana Șoșoacă.

Comisia Juridică a Senatului s-a reunit, miercuri, pentru o dezbatere pe tema desființării Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, după care au discutat și despre incidentele care au avut loc săptămâna trecută la ședința privind sancționarea senatoarei Șoșoacă.

Astfel, membrii comisiei din Senat au decis să solicite Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, precum și unei structuri din cadrul MApN să verifice dacă masca de plastic a senatoarei Diana Șoșoacă, de la care a pornit tot scandalul de săptămâna trecută, este conformă cu normele sanitare de protecție împotriva Covid-19.

Cu această ocazie, membrii comisiei au decis să încuie sala de ședință cu cheia, ca să fie siguri că nu se mai trezesc acolo cu Diana Șoșoacă, la fel ca data trecută, când senatoarea a reușit să fenteze paza.

În urmă cu câteva zile, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal la ușa Comisiei Juridice din Senatul României, unde i s-a interzis accesul pentru că nu avea o mască sanitară de protecție, potrivit normelor de prevenire a cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19.

Mai exact, senatoarea purta o mască din plastic, care îi acoperea doar gura.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro