Mesaj primit de Poliţie în cazul crimelor de la Caracal: „Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case la trei case distanţă de cea a lui Dincă”

Mesaj primit de Poliţie în cazul crimelor de la Caracal: „Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case la trei case distanţă de cea a lui Dincă”

Poliţiştii au pornit, miercuri la prânz, pe o nouă pistă în cazul crimelor de la Caracal, după ce au primit un mesaj în care se menţiona că Alexandra Măceşanu este în viaţă, în podul unei case, şi că riscă să moară de foame şi de sete. 

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit de Poliţie miercuri la prânz. La ora transmiterii acestui material, poliţiştii au pornit pe această nouă pistă, până acum nefiind găsit nimic.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red)“, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...