Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

Un panou pe care stă scris un puternic mesaj pro-vaccinare a fost amplasat în centrul municipiului Slobozia. Oamenii au fost luaţi prin suprindere, mai ales că li se spune: Nu te vaccina! Au ei grijă de tine!, făcând-se referire, evident, la o maşină mortuară.

În imagine apare o maşină de la pompe funebre în care se află un sicriu. De pe afiş zâmbeşte sinistru Moartea. Se pare că mesajul este ideea unui fermier din Bărăgan, de origine franceză, stabilit în Ialomiţa de mai mulţi ani.

"Este atunci când cetăţenii unei ţări nu mai aşteaptă cu mâna întinsă la stat să le rezolve problemele, ci se implică ei înşişi. Iată că azi, Asociaţia Bădăran aduce un puternic mesaj pro-vaccinare în plin centrul municipiului Slobozia. Iată că azi, Asociaţia Bădăran aduce un puternic mesaj pro-vaccinare în plin centrul municipiului Slobozia:: mesaj de tip psihologie inversă, Slobozia, 22.10.2021. Asta după ce în urmă cu doar câteva zile în urmă, campania demarase prin banere montate pe DN 2A, scrie Radu Gorunescu pe blogul său. Imaginea cu panoul care a fost amplasat în Slobozia a fost rapid preluată pe reşelele de socializare, iar internauţii nu s-au putut abţine de la comentarii: Super, un mesaj realist!, Mi se pare plin de iubire, toleranţă şi înţelegere.

În urmă cu câteva zile, tot în Ialomiţa, antivaccinistii au distrus un banner pro-vaccin făcut de fermierul Arnaud Perrein, scrie Profitul Agricol. Cine spune că fermierii nu se implică în campania de vaccinare? Pe drumul ce duce spre ferma lui din Mihai Kogalniceanu, Ialomiţa, Arnaud Perrein a montat un banner mare, cu umor usor cam negru. Dar, spune el, mesajele dure sunt singurele care îi pot convinge pe cei îndărătnici să se vaccineze. Ca la ţigări, dacă vreţi...Bannerul a rezistat doar vreo 4 zile. "Autori necunoscuţi" l-au rupt până nu a mai ramas nimic din el. Nu-i o problemă, Arnaud Perrein continuă campania lui pro-vaccinare cumpărând spaţiu publicitar la Slobozia.

Arnaud Perrein este unul dintre cei mai cunoscuţi agricultori străini care s-au stabilit în România. „Am trăit în România mai mult decât în Franţa“, mărturiseşte Arnaud Perrein, care este căsătorit cu o româncă, are trei copii şi s-a stabilit de mai mulţi ani în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Ialomiţa. A renovat clădirea fostului CAP şi acum locuieşte acolo alături de familia sa. În 1994 s-a stabilit în România şi a început să cumpere pământ. Acum lucrează aproape 4.000 de hectare de teren agricol.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...