Mesajul baronului PSD Arsene către Ana Birchall, după ce aceasta l-a dat în vileag: „Suge-o Ramona!”/Reacția fostei ministrese

Mesajul baronului PSD Arsene către Ana Birchall, după ce aceasta l-a dat în vileag: „Suge-o Ramona!”/Reacția fostei ministrese

Mesajul baronului PSD Arsene către Ana Birchall, după ce aceasta l-a dat în vileag: „Suge-o Ramona!”

Ionel Arsene (PSD), președintele Consiliului Județean Neamț, a postat pe Facebook o serie de insulte la adresa Anei Birchall  după ce fostul ministru al Justiției a declarat că Arsene sunat-o pentru a o amenința și intimida după ce a solicitat investigarea contractului câștigat de o firmă de casă.

”Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!”, a scris Arsene pe Facebook, adăugând că ”Absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate LEGAL si atribuite CORECT!”

”PS 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: „Suge-o, Ramona!”
PS 2: Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!”, a mai scris Arsene.

Reacția fostei ministrese

„Iată un exemplu de grobianism în viața publică, unul din multele care încă "defilează" cu impunitate în politica românească. Sper ca partidul din care face parte să reacționeze și să sancționeze drastic asemenea derapaje. Dacă nu, am încredere că locuitorii județului Neamț, oameni cu mult bun-simț și de bună credință, îi vor aplica pedeapsa fix acolo unde îl doare mai tare pe un politician: la vot!Asemenea exemplare nu merită să sfârșească altfel decât în lada de gunoi a istoriei.

P.S. Nu mai vorbesc despre "patriotismul de fațadă" al cuiva care folosește un asemenea limbaj suburban având drapelul României în spate. Exact acolo îi doare de România și de români: în spate!”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

----

Ana Birchall anunță că a fost sunată pentru a fi amenințată de baronul PSD Ionel Arsene

Fostul ministru al justiției, Ana Birchall, îl acuză pe șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, că sunat-o pentru a o amenința și intimida după ce a solicitat investigarea contractului câștigat de o firmă de casă.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului... ????
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică "intervenția" dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor.”, anunță Ana Birchall pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...