Mesajul iubitei lui Gabi Balint, după infarctul suferit de fostul internațional

Gabi Balint (56 de ani) a trecut cu bine peste o cumpănă a vieții sale. Operat de urgență vineri seară, după ce a suferit un infarct, intervenție în care i s-au montat trei stenturi pe inimă, fostul internațional se simte din ce în ce mai bine și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va fi externat.

În tot acest timp, lângă Balint a stat, pe lângă familie, și Luciana Pop, nimeni alta decât iubita fostului atacant al Stelei și al naționalei României. Luciana, eliberată de marile emoții la care a fost suspusă în ultimele două zile, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care s-au interesat de starea de sănătate a lui Gabi Balint.

”Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! Are alături o echipă minunată de medici la Fundeni, ceea ce mă face sa ma închin încă o dată in fața profesionalismului cardiologilor români!

’Stars can’t shine without darkness’ (n.r. - stele pot străluci doar în întuneric)”, este mesajul pe care Luciana Pop l-a postat pe rețelele de socializare, relatează Digisport.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți