Mesajul iubitei lui Gabi Balint, după infarctul suferit de fostul internațional

Mesajul iubitei lui Gabi Balint, după infarctul suferit de fostul internațional

Gabi Balint (56 de ani) a trecut cu bine peste o cumpănă a vieții sale. Operat de urgență vineri seară, după ce a suferit un infarct, intervenție în care i s-au montat trei stenturi pe inimă, fostul internațional se simte din ce în ce mai bine și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va fi externat.

În tot acest timp, lângă Balint a stat, pe lângă familie, și Luciana Pop, nimeni alta decât iubita fostului atacant al Stelei și al naționalei României. Luciana, eliberată de marile emoții la care a fost suspusă în ultimele două zile, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care s-au interesat de starea de sănătate a lui Gabi Balint.

”Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! Are alături o echipă minunată de medici la Fundeni, ceea ce mă face sa ma închin încă o dată in fața profesionalismului cardiologilor români!

’Stars can’t shine without darkness’ (n.r. - stele pot străluci doar în întuneric)”, este mesajul pe care Luciana Pop l-a postat pe rețelele de socializare, relatează Digisport.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!