Mesajul iubitei lui Gabi Balint, după infarctul suferit de fostul internațional

Mesajul iubitei lui Gabi Balint, după infarctul suferit de fostul internațional

Gabi Balint (56 de ani) a trecut cu bine peste o cumpănă a vieții sale. Operat de urgență vineri seară, după ce a suferit un infarct, intervenție în care i s-au montat trei stenturi pe inimă, fostul internațional se simte din ce în ce mai bine și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va fi externat.

În tot acest timp, lângă Balint a stat, pe lângă familie, și Luciana Pop, nimeni alta decât iubita fostului atacant al Stelei și al naționalei României. Luciana, eliberată de marile emoții la care a fost suspusă în ultimele două zile, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care s-au interesat de starea de sănătate a lui Gabi Balint.

”Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! Are alături o echipă minunată de medici la Fundeni, ceea ce mă face sa ma închin încă o dată in fața profesionalismului cardiologilor români!

’Stars can’t shine without darkness’ (n.r. - stele pot străluci doar în întuneric)”, este mesajul pe care Luciana Pop l-a postat pe rețelele de socializare, relatează  Digisport.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”