Mesajul lui Andrew Tate după ce a fost reținut. Reacția lui Elon Musk

Mesajul lui Andrew Tate după ce a fost reținut. Reacția lui Elon Musk

Miliardarul Elon Musk a postat un mesaj cu subînțeles pe Twitter în care pare să își fi exprimat susținerea pentru milionarul Andrew Tate după reținerea acestuia în România, sub acuzațiile de trafic de persoane și viol.

Elon Musk, mesaj cu subînțeles după reținerea lui Andrew Tate în România FOTO Profimedia

Cum ar fi dacă v-aș spune că singurul mod de a scăpa din matrice este să uitați tot ce ați fost învățați și să vă reconstruiți înregul sistem de convingeri pe baza gândirii critice și a analizei [?]”, scrie mesajul unei meme despre filmul Matrix pe care Musk a distribuit-o vineri după-amiaza, relatează hotnews.ro.

Referința la matrice („matrix”) pare să aibă legătură cu unul dintre sloganurile lui Tate. Acesta le spune urmăritorilor săi pe care îi are la „Hustler University”, seria de „cursuri” online ale sale, că îi va ajuta să „scape din matrice”, oferind sfaturi despre de cum să facă bani ușor și să se comporte cu femeile.

De altfel, vineri, 30 decembrie, la o zi după ce frații Tate au fost reținuți , în primul mesaj distribuit pe contul lui Andrew, acesta sau cineva care are acces la contul său a transmis că „Matrix și-a trimis agenții”.

Contul lui Tate a redistruit apoi postarea lui Musk, pe care miliardarul sud-african a făcut-o la câteva ore după mesajul inițial al acestuia.

Totodată, într-o înregistrare video cu momentul reținerii sale de către DIICOT, Tate poate fi văzut afirmând că „Matrix m-a atacat”.

De altfel, Twitter este în prezent singura rețea de socializare de distribuire a conținutului pe care milionarul americano-britanic mai este activ. Facebook, Instagram YouTube și TikTok au interzis contul acestuia din cauza mesajelor care îndeamnă la ură sau violență față de femei.

În 2017, rețeaua a suspendat permanent contul lui Tate pentru că, în perioada de vârf a controverselor declanșate de mișcarea #MeToo, acesta a scris că femeile ar trebui să poarte „o parte a răspunderii” dacă sunt agresate sexual.

Al doilea cel mai bun luptător din lume

Andrew, cel mai cunoscut dintre frații Tate, a câștigat mai multe titluri internaționale la kickbox și a fost al doilea cel mai bun luptător din lume la categoria sa în 2012, scrie digisport.ro.

Joi, 29 decembrie, cei doi britanici au fost reținuți de DIICOT pentru trafic de persoane și viol. Ei sunt acuzați, conform Poliției Române, că, împreună cu doi cetățeni români, ar fi constituit un grup infracţional organizat, care racola, exploata și obliga femei să realizeze materiale cu conţinut pornografic, care erau apoi vândute pe site-uri de profil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...