Mesajul tulburător postat de mama copilului înecat în piscină: „Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși”

Mesajul tulburător postat de mama copilului înecat în piscină: „Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși”

O dublă tragedie a lovit orașul Găești. Un copil de patru ani a murit înecat în piscina din curtea casei, iar mama, distrusă de vestea aceasta, a fugit în pădure, unde s-a spânzurat, scrie Adevărul .

O familie din orașul dâmbovițean Găești trăiește o tragedie greu de imaginat: copilul de doar patru anișori a fost găsit mort în piscina din curtea casei. Tânăra mamă a fost găsită spânzurată, nu departe de casa ei. Femeia a fugit în pădure imediat după ce a primit verdictul crunt din partea medicilor.

În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească odraslele până când „lumea se va sfârși”.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia.

Copil înecat în piscina din curtea casei

Bunicii copilului sunt consternați de cele întamplate și nu își pot explica momentul în care copilul a dispărut și nu a mai avut nicio șansă de salvare.

„M-a sunat băiatul și am venit și eu. Atunci îl resuscita ambulanța. A stat o perioadă lângă el, și după aceea a plecat cumnata mea, și a dispărut și ea”, spune tulburat bunicul patern.

Camelia Năstase, mama lovită de dramă, deținea o cofetărie în Găești. FOTO Facebook

Nimic nu prevestea cele întâmplate. Toți vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa familiei. Camelia Năstase, mama lovită de dramă, deținea o cofetărie în Găești.

„Pentru el își dădea și viața”

„Era sufletul familiei copilul. E cea mai mare tragedie. Speram, ne-am rugat la bunul Dumnezeu, ca măcar pe ea să o găsim, să o scoatem din șoc, să trecem toți împreună de acest necaz. Era cea mai minunată mamă. Pentru el își dădea și viața, nici nu se pune problema. Era singurul copil, și l-a dorit din tot sufletul. Nu putem să o condamnăm pe mamă, a fost un necaz”, spun prietenii familiei.

Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă, fiind căutată timp de mai multe ore de zeci de polițiști, jandarmi și voluntari. Oamenii legii au bănuit că femeia vrea să își pună capăt zilelor în pădurile din apropiere.

Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook

Temerile echipelor de căutare s-au confirmat, din păcate. Oamenii legii au găsit-o pe femeie spânzurată într-un copac, potrivit IPJ Dâmbovița.

Trupurile neînsuflețite ale copilului și mamei lui au fost transportate la morga din Târgoviște în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf