Mesajul Vitriolei de Ziua Drapelului: „Trei culori cunosc pe lume”! Prima strofă din imnul de stat PCR!

Mesajul Vitriolei de Ziua Drapelului: „Trei culori cunosc pe lume”! Prima strofă din imnul de stat PCR!

Vitriola a transmis marți, pe Facebook, un mesaj de Ziua Drapelului, care conține și primul vers din imnul de stat de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, ”Trei culori”.

UPDATE/După cum se poate vedea din imaginea de mai jos, Vitriola a șters hashtagul cu #treiculoricunoscpelume... Fraților, asta a luat-o pe arătură rău de tot...

”Cele trei culori ale drapelului național, roșu, galben și albastru unesc trecutul, prezentul și viitorul românilor. Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura și tradițiile care ne definesc ca popor. Tricolorul înseamnă viață, înseamnă soare strălucitor și înseamnă cer senin. Să-l sărbătorim astăzi cu toții, așa cum se cuvine. La mulți ani, drapel romanesc! #treiculoricunoscpelume”, a scris Gabriela Firea-Vitriola pe Facebook.

Hashtagul cu care se încheie mesajul primarului General este practic primul vers al imnului ceaușist de pe vremea Republicii Socialiste România:  ”Trei culori cunosc pe lume”:



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu